Edita Sopjani veshur me vello nusërie, publikon imazhe tjera të realizuara me bashkëshortin

23.07.2021 17:11

Edita Sopjani veshur me vello nusërie, publikon imazhe tjera të realizuara me bashkëshortin

Këngëtarja ka kurorëzuar dashurinë e saj me martesë.

 
Dhe, Edita Sopjani vazhdimisht ka qenë aktive me postime nga kanagjeqi i saj dhe dasma.

Ndërkohë, ajo sot ka publikuar disa fotografi të shkrepura me bashkëshortin e saj.

x