Ekstradohet nga Franca në Kosovë i dyshuari për vrasjen që kishte ndodhur në vitin 2017 në Prishtinë

27.06.2021 09:59

Ekstradohet nga Franca në Kosovë i dyshuari për vrasjen që kishte ndodhur në vitin 2017 në Prishtinë

Një person i dyshuar i cili ishte në kërkim nga ana e policisë, është arrestuar në Francë dhe i njëjti është ekstraduar në Kosovë.

I njëjti ishte në kërkim për një vrasje e cila kishte ndodhur më 24 nëntor të vitit 2017, në rrugën “Fehmi Agani” në Prishtinë.

“Në bazë të një fletë-arresti ndërkombëtar të lëshuar nga Gjykata Themelore Prishtinë, nga autoritetet franceze është arrestuar dhe ekstraduar në Kosovë i dyshuari mashkull kosovar i cili pas intervistimit me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje”, thuhet në raportin e policisë.

x