Emina Çunmulaj ua dedikon fjalët më të ëmbla vajzave

15.08.2020 09:38

Emina Çunmulaj ua dedikon fjalët më të ëmbla vajzave

Emina shkroi mesazh me shumë domethënie.

Emina Çunmulaj kohën e fundit nuk preferon t’i ekspozojë vajzat në rrjete sociale.

Në postimin e fundit, ajo sjell një fotografi bashkë me dy vogëlushet, të cilat ishin duke vrapuar në përqafim të saj.

Pranë këtij imazhi, modelja shkroi fjalë të cilat çdo nënë i dëshiron për fëmijën e vet, ndërsa tregon për përkushtimin që ka ndaj tyre.

“Vajzat e mia të vogla
Si nënë e juaj, unë do t’ju mbroj gjithmonë, derisa ta di se të gjitha gjërat që ju mësoj ju kanë shndërruar në zonja të forta, të fuqishme, për të njohur moralin, vlerat tuaja dhe kurrë të mos lejoni që dikush t’ju tregojë se cilat duhet të jenë bindjet tuaja.
Ju do të besoni gjithmonë në vete sepse kjo ju bën Ju”, ka shkruar ajo.

x