Emocionohet Jashari: Qysh ka mundësi që dikush s’ia di skajin pasurisë, e dikush s’ka qumësht me i jep fëmijës

19.03.2021 21:47

Emocionohet Jashari: Qysh ka mundësi që dikush s’ia di skajin pasurisë, e dikush s’ka qumësht me i jep fëmijës

Bekim Jashari, kryetar i Skenderajt ka rrëfyer një rast të rëndë skamnor, i cili e kishte emocinuar mjaft shumë.

‘’Qysh ka mundësi kaq shumë vite pas lufte, dikush s’ia di skajin pasunsië, e dikush s’ka qumësht me i jep fëmijës’’, pyet Jashari tek ‘E premtja’në Kanal10.

‘’Shkova prej pune në shpi, isha untu gogja mirë atë ditë. Tuj e kthy bukën erdhi djali Hamëza, tha njani të lypi se i kish dy fëmijë bineq tre muajsh dhe tha qe dy ditë skam pasë as qumësht me i dhënë. Më zuri tavani i shpisë. I thash ngah flugiu, merrja shënimet. Kam thirr dikë nga stafi dhe ia kanë cu do ushqim. Pasi u ardh djali në shpi, nuk jam cu më me hongër bukë. Djali ish nxi dhe tha kuku për neve ku ish tu jetu ai. Jemi ungj, unë hongra pak e djali hiç asnjë kafshatë, tha Jashari.

x