Eskalon në komente burri i Albulena Haxhiut, e quan Faik Fazliun “kurvar të kafeneve të natës”

06.06.2021 21:37

Eskalon në komente burri i Albulena Haxhiut, e quan Faik Fazliun “kurvar të kafeneve të natës”

Bashkëshorti i ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiut, Alban Krasniqi, ka ofenduar rëndë veteranin Faik Fazliun, i cili u arrestua sot nga policia pasi thanë se i kishte kanosur zyrtarët policorë.

Krasniqi, ka ofenduar rëndë Fazliu, duke quajtur ‘’kurvar’’ të kafeneve të natës, në një koment në postimin e ministrit të Punëve të Brendshme, ku i reagonte veteranit.

“Kurvëria nëpër kafehane të natës nuk mbulohet me logon e UÇK-së! Veteran je në shpi e në publik kurse kur hyn kafehaneve të natës je kurvar dhe trajtohesh si i tillë”, ka shkruar ai në koment.

x