Familjes nga Dubovci i niset shtëpia e re nga ‘Jetimat e Ballkanit’ (VIDEO)

21.01.2022 20:54

Familjes nga Dubovci i niset shtëpia e re nga ‘Jetimat e Ballkanit’ (VIDEO)

Familjes së Xhevdet Xhemajlit, nga Dubovci i Drenasit i është dhënë lami i madh për nisjen e shtëpisë së re nga shoqata ‘Jetimat e Ballkanit’, dhe donatorët e saj.

Me kryefamiljarin, dhe vajzën e sëmurë familja Xhemalji tani do ta ketë një breng më pak falë donatorëve të ‘Jetmave të Ballkanit’’./PORTALI.info/

x