“Faturat e energjisë elektrike për muajin shkurt, dhurata për vitin 2022 nga Qeveria Kurti”

19.01.2022 17:15

“Faturat e energjisë elektrike për muajin shkurt, dhurata për vitin 2022 nga Qeveria Kurti”

Kanë vazhduar reagimet e shumta dhe kritikat për Qeverinë Kurti pas paralajmërimit për shtrejntim të energjisë elektrike nga nuaji shkurt.

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu e ka quajtur si dhuratë të Qeverisë Kurti për vitin 2022, shtrejntimin e energjisë elektrike.

Reagimi i plotë:

Të dashur qytetarë,

Le t’i presim me qetësi dhe dashuri faturat e energjisë elektrike për muajin shkurt, dhuratën për vitin 2022 nga Qeveria Kurti!

x