Fotografi e rrallë e Leonora Jakupit e realizuar 20 vite më parë

20.10.2020 22:30

Fotografi e rrallë e Leonora Jakupit e realizuar 20 vite më parë

Është publikuar foto e rrallë e Leonora Jakupit.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Leonora Jakupi, ka hapur arkivat.

Ajo me ndjekësit në llogarinë e saj në Instagram e ka publikuar një foto të vjetër të pa parë më herët.

Në foton e postuar ajo shihet krah aktorit Reshat Arbana dhe profesorit Naim Gashi. Bazuar në mbishkrimin e fotografisë, ky imazh është realizuar diku në vitin 2000.

x