Fuqia e rrufesë, shkakton çarje në asfalt pasi goditi makinën

16.06.2021 11:35

Fuqia e rrufesë, shkakton çarje në asfalt pasi goditi makinën

Një burrë që po lëvizte ne makinë në një autostradë në Florida u godit nga rrufeja.

Goditja e rrufesë dëmtoi makinën derisa shkarkesa elektrike shkaktoi një çarje të madhe  në pjesën e rrugës ku ndodhej makina.

I tronditur shoferi që shpëtoi pa lëndime tha se gjithçka ndodhi në pak sekonda.

“Unë pashë një dritë dhe pastaj nuk e di se çfarë ndodhi. Por unë mbijetova. Unë jam gjallë. Kjo është një mrekulli është shprehur ai.

x