Gazetari po raportonte, pas tij vetura e re 70.000 dollarëshe rrëshqet nga barka dhe zhytet në ujë

04.08.2021 17:38

Gazetari po raportonte, pas tij vetura e re 70.000 dollarëshe rrëshqet nga barka dhe zhytet në ujë

Pronarët e një veture të re mbetën të zhgënjyer kur ajo rrëshqiti nga barka dhe përfundoi e zhytur në liqen, dhe gjithë ngjarja u transmetua live nga një televizion lokal.

Ishte gazetari Jakob Emerson që po raportonte nga vendi i ngjarjes në Illinois, duke mos e ditur se pas shpinës së tij po ndodhte një dramë e vërtetë.

Bëhet fjalë për veturën e re GMC Sierra HD Denali që kushton 70.000 dollarë, e cila mbulohet nga uji kur rrëshqet nga barka që u transportua dhe përfundoi thellë në liqenin Springfield.

U nevojitën 25 sekonda që vetura të zhytet plotësisht dhe të zhduket sikur të mos ekzistonte kurrë. Megjithatë për fat të mirë që askush nuk ishte brenda mjetit kur u fundos sikur të ishte anije.

E për pronarët e kësaj veture, kjo është një ngjarje shumë e rëndë që u ka kushtuar shtrenjtë. 

 

x