Genta dhe Usta bëjnë përgatitjet për dhomën e binjakëve

08.01.2022 23:50

Genta dhe Usta bëjnë përgatitjet për dhomën e binjakëve

Genta po bëhet nënë për herë të parë.

 
Gëzimi i saj dhe i Ustës do të jetë i dyfishtë pasi që çifti do të bëhen prindër të dy binjakëve.

Ditë më parë Genta kishte organizuar “Baby shower” meqë rast ka treguar gjininë e foshnjave.

Ajo dhe biznismeni turk do të bëhen prindër të një djali dhe një vajze.

Së fundmi dyshja kanë treguar se po e përgatitin dhomën e fëmijëve të tyre.

x