Genta Ismajli shfaqet në rrjete sociale me ndryshim ekstrem të linjave trupore

18.07.2021 21:43

Genta Ismajli shfaqet në rrjete sociale me ndryshim ekstrem të linjave trupore

Këngëtarja e njohur shqiptare erdhi në rrjete sociale me një ndryshim të madh.

 
Genta Ismajli është njëra ndër artistet më të përfolura shqiptare.

Genta njihet si këngëtare e cila ka linja trupore për t`u dëshiruar dhe jo rrallë herë ajo guxon të eksperimentojë me stilin e dukjet e saja.

x