Genta Ismajli shtatzënë, postohet video me barkun e rrumbullakosur

24.08.2021 08:32

Genta Ismajli shtatzënë, postohet video me barkun e rrumbullakosur

Genta Ismajli është në pritje të ëmbël dhe tani lajmi është konfirmuar pas kaq javësh spekulime.

Burime të mediave konfirmojnë se këngëtarja është në ditët e fundit të shtatzënisë.

Në një video të publikuar në TikTok, Genta është shfaqur me barkun e rrumbullakosur.

@elian_xhem

 

♬ Originalton - IAM_Elian

Ky do të jetë fëmija i parë i këngëtares me partnerit e disa viteve, Usta Hysein.

x