Gjendja në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës

06.08.2021 21:33

Gjendja në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar në lidhje me gjendjen në pikat e kalimit kufitarë në hyrje-dalje të Kosovës.

Sipas këtyre të dhënave rreth një orë janë pritjet për të hyrë në Kosovë nga pika kufitare “Dheu i Bardhë”, ku kolonat kanë arritur deri në 400 metra, ndërsa për dalje pritet janë më shumë se dy orë.

Pikë tjetër e ngarkuar është edhe ajo në Jarinjë, ku pritjet për të hyrë në Kosovë janë 40-50 minuta ndërsa për dalje 20 minuta.

Në Merdare pritjet janë rreth dy orë në hyrje dhe po aq në dalje.

Më poshtë gjeni gjendjen në të gjitha pikat kufitare të vendit.

x