Gjendja në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës

10.08.2021 23:10

Gjendja në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar në lidhje me gjendjen në pikat e kalimit kufitarë në hyrje-dalje të Kosovës.

Sipas këtyre të dhënave rreth 10 minuta janë pritjet për të hyrë në Merdare ndërsa për dalje pritjet janë deri në 1.5 orë dhe kolonat kanë arritur në 200 metra.

Në Jarinje pritjet për të hyrë në Kosovë janë 10-15 minuta dhe po aq edhe daljet.

Te Dheu i Bardhë pritjet janë rreth 15 minuta në hyrje dhe deri në 30 minuta në dalje.

Më poshtë gjeni gjendjen në të gjitha pikat kufitare të vendit.

x