Gjeti një mizë brenda dhe e ktheu kafen, si e kuptoi që kamarieri i solli të njëjtën kafe?

28.12.2020 23:50

Gjeti një mizë brenda dhe e ktheu kafen, si e kuptoi që kamarieri i solli të njëjtën kafe?

Brendon u ul në kafene dhe gjeti një mizë në kafen e tij.

Ai i kërkoi kamarierit që t’i sillte një kafe tjetër. Pasi i erdhi filxhani i ri dhe mori një gllënjkë ai u zemërua.

Brendon e kuptoi që kamarieri i kishte sjellë të njëjtën kafe që ishte më parë. Si e kuptoi ai se kamarieri i kishte sjellë të njëjtën kafe?Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Kafeja “e dyta” ishte e ëmbël tashmë. Brendon kishte futur sheqer në kupën e tij të parë para se të gjente mizën.

x