Gjeti një zbrazëtirë pa vetura, piloti adoleshent bën uljen emergjente të aeroplanit në një urë (VIDEO)

22.07.2021 11:53

 Gjeti një zbrazëtirë pa vetura, piloti adoleshent bën uljen emergjente të aeroplanit në një urë (VIDEO)

Një hetim është duke u zhvilluar pasi një aeroplan i vogël bëri një ulje emergjente në një urë në Ocean City, New Jersey të hënën pasdite.

Sipas mediave të huaja, incidenti u raportua për herë të parë rreth orës 12:38 të mbrëmjes.

Landon Lucas, një 18-vjeçar duke fluturuar për Paramount Air Service, njoftoi se aeroplani i tij filloi të përjetonte probleme të motorit ndërsa ai po fluturonte pranë Steel Pier në Atlantic City, thanë zyrtarët.

Ai lëshoi banderolën e tij në oqean dhe po përpiqej të mbërrinte në Aeroportin Komunal të Oqeanit të Qytetit kur vuri re një hendek në trafik.

Për fat të mirë, Lucas ateroi me aeroplanin pa ndonjë dëmtim të fluturakes dhe pa lëndime të tij ose të ndonjë shoferi, thanë zyrtarët.

Drejtuesit e automjeteve dhe kalimtarët e rastit bënin fotografi në pamjen e pazakontë. 

x