Gjimnastët spanjollë u bënë hit në TikTok duke kërcyer në Fshatin Olimpik

26.07.2021 08:23

Gjimnastët spanjollë u bënë hit në TikTok duke kërcyer në Fshatin Olimpik

Gjimnastët spanjollë Marina Gonzalez dhe Roxana Popa u bënë hit në TikTok pasi ata publikuan një video ndërsa kërcenin në dhomën e tyre në Fshatin Olimpik në Tokio.

E reja 19-vjeçare katalanase Marina Gonzalez, ndau një video me partnerin e saj Roxana Popa në llogarinë e saj, duke kënaqur me lëvizjet e vallëzimit, dhe videoja e tyre shpejt mblodhi më shumë se një milion shikime.

Përfaqësuesit spanjollë demonstruan se si po përgatiten për garën në kryeqytetin e Japonisë me qëndrimin më pozitiv dhe ritmin më të mirë nga të gjithë konkurrentët.

Në çdo rast, do të jetë interesante të shihet nëse përfaqësuesit spanjollë do të shkëlqejnë në konkurs vetë, pasi të kenë fituar simpati të shumta në rrjetet sociale. 

x