Gold AG ndalet në rrugën e kombit dhe kryen faljen e namazit (FOTO)

21.08.2021 17:02

Gold AG ndalet në rrugën e kombit dhe kryen faljen e namazit (FOTO)

Këngëtari Arian Agushi i njohur me emrin Gold Ag, praktikon ritet fetare në mes të rrugës.

Ai është një nga artistët e estradës i cili njihët si praktikues i fesë Islame.

Kur është puna për obligime fetare këngëtari në fjalë lë pas të gjitha aktivitetet, madje siç shihet edhe në foto ai ndaloi veturën për tu falur, shkruan Portali.info.

Menjëherë pas publikimit të imazhit, ai filloi të merrte komente pozitive nga ndjekësit e tij, ku u cilësua si një gjest për tu admiruarë.

Ndryshe, Goldi po vazhdon mbajtjen e mbrëmjeve muzikore edhe pse pandemia ai ka pasur data të ngjeshura sa i përket datave për mbrëmje muzikore.

/PORTALI.info/

x