Grindet me të dashurin, vajza nga Bosnja ngjitet mbi kapakun e motorit të veturës – ai tenton të largohet me shpejtësi

03.06.2021 17:44

Grindet me të dashurin, vajza nga Bosnja ngjitet mbi kapakun e motorit të veturës – ai tenton të largohet me shpejtësi

Videoja që është bërë virale prej javësh dhe që po qarkullon në rrjetet sociale, ku është filmuar një vajzë në kanionin e Tijesnos në Bosnje dhe Hercegovinë duke qëndruar mbi kapakun e motorit të një veture në lëvizje, ka arritur edhe në duart e policisë në Banjallukë që po mundohet të përcaktoj rrethanat e rastit.

Një vajzë e panjohur kishte vendosur që përmes kanionit të Vërbasit, të kaloj mbi kapakun e motorit të një veture.

Videoja është bërë virale dhe tregon bashkudhëtarin që filmon kaionin e Vërbasit, kur në një moment nga kahja e kundërt sheh një veturë që në anën e majtë të kapakut të motorit qëndronte një femër e veshur me fustan.

E siç raportojnë mediat boshnjake, këtij veprimi i kishte paraprirë një grindje e çifti, e vajza kishte vendosur të ngjitet mbi veturë derisa partneri i saj tentonte të largohej nga ajo.

 

x