Gruaja e Goldit pranon një dhuratë të çmuar

29.09.2020 18:26

Gruaja e Goldit pranon një dhuratë të çmuar

Ermira e ka treguar dhuratën e veçantë që e ka marrë.

Para se të bëhej gruaja e Goldit, Ermira nuk ka qenë fytyrë publike.

Ndërsa tani edhe emri i saj komentohet shumë në media për arsye të ndryshme. Ermira ka filluar madje të ndiqet edhe nga një numër i madh i njerëzve në rrjete sociale.

Ajo është aktive dhe së fundmi e ka treguar dhuratën e çmuar që e ka pranuar nga dikush i familjes.

“Famleminderit familja ime, e dashura Shpresa”, ka shkruar ajo pranë postimit të fotografisë në llogarinë e saj në Instagram.

 

x