Hashash, muzikë, ditëlindja e 'çmendur' e Madonës në Jamaica (FOTO)

17.08.2020 16:38

Hashash, muzikë, ditëlindja e 'çmendur' e Madonës në Jamaica (FOTO)

Mes hashashit, muzikës jamakiane dhe skenave intime me të dashurin 26 vjeçar ka festuar 62 vjetorin mbretëresha e muzikës pop Madonna.

Ajo ka ndarë edhe momentet nga festa, ku nuk munguan as skenat e nxehta më të dashurin.

‘Ditëlindja fun në Jamaica’ ka shkruar krahas videos së publikuar ylli i ‘Papa Don't Preach’.

x