Haziri mbledh drejtorët, gati t’ia dorëzojë detyrën Alban Hysenit

16.11.2021 16:20

Haziri mbledh drejtorët, gati t’ia dorëzojë detyrën Alban Hysenit

Kryetari në detyrë i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka mbledhur sot në takim drejtorët në detyrë të drejtorive komunale, më qëllim të përgatitjes së tranzicionit politik.

 
Gjatë kësaj mbledhje u bë e ditur se mbi baza ditore po bëhet mbikëqyrja e punëve dhe angazhimeve, në kuadër të kalendarit të punës.

Në takim u bë e ditur se tranzicioni politik do të bëhet në përputhje me ligjin për vetëqeverisje lokale, si nga ana e kryetarit të Komunës e po ashtu edhe të drejtorëve në detyrë.

Ndryshe, bazuar në rezultatin e zgjedhjeve të së dielës, kryesimin me komunën e Gjilanit nga tani e tutje do ta marrë Alban Hyseni i VV-së.

x