Hipodrum Kompleks do të jetë i mbyllur më 20.09.2021, shkak renovimet

17.09.2021 18:06

Hipodrum Kompleks do të jetë i mbyllur më 20.09.2021, shkak renovimet

Hipodrum Kompleks ju njofton se nga 20.09.2021 në kompleksin tonë do të ketë renovime që të kthehemi me një sezon më të fuqishme dhe me plotë surpriza.

Tani Hipodrum ju sjellë hapësirë̈ më private në pishina, një̈ hapësirë̈ të përkryer për organizimin e eventeve tuaja,karting me super vetura dhe gjithashtu një Hipodrum që nuk e keni parë as në ëndrra më parë.

Gjithashtu për sezonën e ardhshme ju ofrojm një staff të veçantë me përvojë shumë vjeçare në fushën e hotelerisë.

Për kontakte ose rezervime na kontaktoni në numrat tanë apo faqet zyrtare.

Ju mirëpresim ❤️ Hipodrum Kompleks.

x