Interneti është i përmbytur me pamjet e talibanëve si seriali Friends, kjo është një gjë që duhet ta shihni

24.09.2021 17:39

Interneti është i përmbytur me pamjet e talibanëve si seriali Friends, kjo është një gjë që duhet ta shihni

Interneti është përmbytur me një video në të cilën talebanët shfaqen në një temë muzikore nga Friends.

Në video, talebanët stërviten në palestër, ngasin makina elektrike nga një park dëfrimi, hipin në karriget e zyrës dhe bëjnë shumë më tepër në ritmin e një kënge të njohur.

Edhe kriminelët më mizorë ndonjëherë duket se janë vetëm fëmijë.

Kujtojmë se talebanët morën kontrollin e shtetit afgan më 15 gusht pas largimit të forcave ndërkombëtare. 

 

x