iPhone 13 në testin e rënies: Kjo është sa mund të përballojnë celularët e rinj

28.09.2021 22:14

iPhone 13 në testin e rënies: Kjo është sa mund të përballojnë celularët e rinj

Një YouTuber donte të zbulonte se si funksionojnë telefonat e rinj celularë Apple kur bien në dysheme.

Kur prezantohet një iPhone i ri, disa janë të lumtur që mund ta provojnë sa më shpejt që të jetë e mundur. Të tjerët duan ta hedhin në tokë dhe ta regjistrojnë në video.


YouTuber EverythingApplePro donte të dinte se si shkojnë iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max kur u rrëzuan në dysheme. Pajisjet aktualisht janë iPhone-ët më të rëndë. Pro peshon 204 gram, ndërsa Pro Max peshon 240 gram.

Apple vazhdimisht thekson se sa rezistente duhet të jenë telefonat celularë falë Ceramic Shield. Hedhjet nga lartësitë e moderuara nuk duhet të shkaktojnë plasaritje të xhamit.

 

x