Ja çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora, Ava Max dhe Bebe Rexha! (VIDEO)

23.10.2020 23:29

Ja çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora, Ava Max dhe Bebe Rexha! (VIDEO)

Deri vonë shqiptarët etnikë më të njohur ishin Nënë Tereza (një murgeshë që kujdesej për jetimët dhe lebrozët në indi)

Dhe Enver Hoxha (një despot komunist)

Tani këtyre u janë shtuar edhe disa këngëtarë dhe janë kudo

Më poshtë mund të gjeni një video të përgaditur nga PORTALI.info, ku tregohen të përbashktat e Dua Lipës, Rita Orës, Ava Maxit dhe Bebe Rexhës./PORTALI.info/

x