Ja si është gjendja me covid-19 në komunën e Deçanit, flet Ramosaj

17.11.2020 10:27

Ja si është gjendja me covid-19 në komunën e Deçanit, flet Ramosaj

Në emisionin “Mëngjesi me Arben Ahmetin” në kanal10, kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka treguar për gjendjen me covid-19 në komunën e tyre.


“Jemi në zonën e gjelbërt, i kemi 127 raste aktive me covid-19, këtë javën e fundit kemi pas rënie të numrit me covid-19 dhe shpresoj të vazhdojmë kështu. Qytetarët tashmë e kanë kuptu që duhet me i respektuar masat dhe institucionet po i zhvillojnë punët e veta më lehtë", ka thënë ai transmeton PORTALI.info.

x