Kourtney Kardashian veshi të njëjtin fustan si Britney Spears e cila e modeloi atë në vitin 2001

09.09.2021 11:00

Kourtney Kardashian veshi të njëjtin fustan si Britney Spears e cila e modeloi atë në vitin 2001

Kourtney Kardashian veshi mini fustanin Dolce & Gabbana që Britney Spears debutoi për herë të parë 20 vjet më parë në MTV Video Music Awards

Kourtney Kardashian riktheu një nga pamjet më ikonike të tapetit të kuq të Britney Spears 20 vjet pasi ylli i popit debutoi fustanin në tapetin e kuq.

Ndërsa Kardashian, 41 vjeç, ishte në Itali me të dashurin e saj Travis Barker për të marrë pjesë në shfaqjet e modës Dolce & Gabbana, ajo veshi një fustan me dantella të zezë nga etiketa italiane që Spears, e veshi për herë të parë në MTV Video Music Awards në 2001.

Në atë kohë, Spears ktheu kokën në pamjen zbuluese, e cila i la pak imagjinatës vetëm me një dantellë të zezë dhe pantallona të shkurtra të veshura nën mini-n e tejdukshme.

Stilisti i Kardashian, Dani Michelle, aludoi në mënyrë delikate për lidhjen e Spears me fustanin Dolce & Gabbana kur postoi një fotografi të Kardashian në pamje. “lironi Britney,” e mbishkroi ajo postimin.


Kardashian mbajti brezin e saj të stilit seksi gjatë ikjes së saj italiane në pamje të shumta të Dolce & Gabbana. Një natë, ajo u vesh me një korse të nxehtë të ngjashme të kuqe.

x