Kthimi masiv i mërgimtarëve, deri në 6 orë pritje në Merdarë

12.08.2021 18:02

Kthimi masiv i mërgimtarëve, deri në 6 orë pritje në Merdarë

Qendra për Menaxhimin Kufitar përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur së në dy pikë-kalimet kufitare me Serbinë, Merdarë dhe Jarinje, për të dalë nga Kosova duhet pritur tepër gjatë.

Vetëm në Merdarë duhet pritur deri në gjashtë orë, derisa në Jarinje deri në 1 orë e 40 minuta.

Njoftimi i plotë:

QENDRA KOMBËTARE PËR MENAXHIM KUFITAR

FLUKSI NË DISA NGA PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Pikat e Kalimit Kufitar Hyrje (min) Dalje (min)

– Merdarë 10-15 340-360

– Jarinje 15-20 80-100

– Mutivodë 05 30

– Dheu i Bardhë 05 10

– Vërmicë 10-15 05-10

– Muçibabë 15 60-90

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ëeb faqen e MPB-së, në linkun e mëposhtëm, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

https://mpb.rks-gov.net/ 

x