“Kurrë s’jam gëzu”, familja nga Vushtrria bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit”

14.05.2021 21:06

“Kurrë s’jam gëzu”, familja nga Vushtrria bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit”

Familja e Mergime Pecit nga Vushtrria bëhet me banesë nga “Jetimat e Ballkanit”

Familja jetonte në kushte të rënda, dhe me qira në Mitrovicën e Veriut.

Donator i kësaj shtëpie është nja bashkatdhetar nga Vushtrria me banim në Gjermani.

Për më tepër ndiqeni “E Premtja me Halilin” në Kanal10.

x