Kurti tregon nëse do ta shkarkojë Donika Gërvallën nga pozita e kryediplomates kosovare

01.08.2021 16:10

Kurti tregon nëse do ta shkarkojë Donika Gërvallën nga pozita e kryediplomates kosovare

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka mohuar raportimin e ditëve të fundit shkarkimin e mundshëm të Ministres së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla.

Kurti gjatë Panairit të Librit u pyet rreth shkarkimit të mundshëm të ministres Gërvalla teksa u përgjigj shkurtimisht me “Jo”.

Kujtojmë se kohë me parë Partia Demokratike e Kosovës dhe Organizata e Veteranëve të Luftës me aksione patën kërkuar shkarkimin e Gërvallës.

x