Ky është mesazhi që përloti Dafina Zeqirin!

14.12.2021 19:24

Ky është mesazhi që përloti Dafina Zeqirin!

Fuqia që muzika ka është e pamohueshme!

Këtë dita ditës po e kupton Dafina Zeqiri e cila së fundmi mori një mesazh shumë prekës.

Një ndjekës i saj i rrëfeu se si muzika e saj e ka ndihmuar atë të kalojë një periudhë të errët në jetë.

“Nga t’ia filloj? Si mund t’jua shpjegoj se si ndihem kur dikush më tregon se sa shumë i ka ndihmuar dhe inspiruar muzika ime për të kaluar disa nga ditët e tyre më të këqija në jetë? Muzika më ka shpëtuar… Po emocionohem shumë teksa po shkruaj këtë”, shkruan Dafina pas mesazhit që ka marrë.

x