Labinot Tahiri pas ndihmave në Vushtrri, pranon mirënjohje nga kryetari Xhafer Tahiri

11.08.2020 15:06

Labinot Tahiri pas ndihmave në Vushtrri, pranon mirënjohje nga kryetari Xhafer Tahiri

Humanisti ka ndarë ndihma për disa familje në komunën e Vushtrrisë.


Labinot Tahiri po vazhdon të ndajë ndihma për qytetarët në nevojë, ai sot vizitoi komunën e Vushtrrisë, ku dha kontributin e tij për qytetarët atje.

Këngëtari gjatë vizitës së tij është nderuar edhe me mirënjohje nga kryetari Xhafer Tahiri, dhe humanisti thotë se kjo mirënjohje i takon qytetarëve.

“Faleminderit i nderuar kryetar Z. Xhafer Tahiri, pêr ndarjen e mirënjohjes për kohên kur ishim në aksione bamiresie me shperndarjen e ndihmave për shumë familje. Qytetarë, kjo ju takon edhe juve. Zoti ju bekoftë. Faleminderit Vushtri! Me respekt, Labi-FKSH”.

x