Lojtari i Fiorentinës “humbet” në bukurinë e gazetares dhe harron konferencën

19.02.2022 14:23

Lojtari i Fiorentinës “humbet” në bukurinë e gazetares dhe harron konferencën

Afrimi i ri i ardhur nga Baseli te Fiorentina, Arthur Cabral, nuk po lë imazh të mirë. Nuk po flasim për fushën e lojës, por veprimet e tij jashtë saj.

Video e momentit që po shpërndahet kudo në Itali është reagimi i lojtarit në konferencën për shtyp.

Asnjë qëllim dhe mendje për t’u përqendruar te pyetjet e gazetarëve, por i fokusuar dhe i humbur në bukurinë e gazetares Rosella.

Një moment i sikletshëm për lojtarin që do të dëshironte që kjo video të mos ekzistonte, por në fakt ka marrë jehonë të madhe.

 

x