Lufta e Jahjagës për viktimat e dhunës seksuale – “S’është turp, është krenari”

30.04.2021 23:27

Lufta e Jahjagës për viktimat e dhunës seksuale – “S’është turp, është krenari”

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, prejse kishte filluar të ushtrojë funksione shtetërore e kishte bërë betejë të saj kryesore luftën për drejtësinë e munguar të grave e vajzave të dhunuara seksualisht në luftën e fundit në Kosovë.

Mbarimi i mandatit si presidente, nuk e ndali këtë luftë të Jahjagës.

Ai vazhdon edhe sot të bëjë betejën dhe të rris vetëdijen se turpi që sot ndjejnë këto gra, duhet të kthehet në krenarinë e tyre e të shoqërisë.

 

x