Mbledh fonde për Libanin, Mia Khalifa nxjerr në shitje syzet që përdorte në filmat porno

18.08.2020 18:28

Mbledh fonde për Libanin, Mia Khalifa nxjerr në shitje syzet që përdorte në filmat porno

Edhe një objekt që nuk është menduar më herët mund të shitet për kauza humanitare.

Një gjë të tillë ka vendosur të bëjë ish-ylli i filmave pornografik, Mia Khalifa, e cila ka nxjerrë në ankand syzet që përdorte në filmat për të rritur, për të mbledhur sa më shumë të ardhura për t’ia dhuruar Libanit.

Shpërthimi i fuqishëm në Bejrut la pas shumë viktima e dëme materiale.

Mia Khalifa, aktiviste libano-amerikane dhe një nga aktoret më të njohura, do t’i dërgojë paratë për Kryqin e Kuq në Liban.

27-vjeçarja postoi fotot në eBay, syzat e së cilës filluan të bëjnë bujë më 2014-ën. 

x