‘Isha pirë dhe e lodhur’, Einxhel shprehet e penduar për puthjen me Dagz-in

03.01.2022 11:48

‘Isha pirë dhe e lodhur’, Einxhel shprehet e penduar për puthjen me Dagz-in

Pas mbrëmjes së spektaklit, në shtëpinë e BBV-së ka ndodhur një puthje tjetër.

Puthja ndodhi mes Einxhelit dhe Dagz-it.

Por kjo gjë nuk po i pëlqen Einxhelit aspak e cila po mundohet ta justifikojë të gjithë situatën.

Sipas saj nuk ishte në gjendje të kfjellët për veprimin e bërë, gjithashtu ajo i ka rrëfyer Beniadës se ajo nuk e ka puthur po se ai ka puthur atë.

Einxhel gjithashtu po ndihet në siklet pasi ajo puthje do të transmetohet të martën.

Ajo po i distancohet Dagz-it dhe Dagz-i është kritikuar se po i qëndron shumë afër asaj dhe po e jep veten shumë.

x