Melania Trump vihet në lojë për rinovimin e kopshtit të Shtëpisë së Bardhë, komentuesit e krahasojnë me një “varrezë”

25.08.2020 13:17

Melania Trump vihet në lojë për rinovimin e kopshtit të Shtëpisë së Bardhë, komentuesit e krahasojnë me një “varrezë”

Që prej mesit të pandemisë zonja e parë e SHBA, Melania Trump tha se do të rinovonte Kopshtin e Trëndafilëve në Shtëpinë e Bardhë dhe në fundjavë ajo prezantoi rezultatet për publikun.

Por shumë nga komentuesit nuk mbetën të kënaqur siç ishte dhe kopshtari televiziv në Britani, Alan Titchmarsh, i cili tha se nuk do të mbetej “pa gjumë” nga ajo që pa.

“Zonja e parë nuk duhet se ka ‘gishtërinj të gjelbër’ por më shumë ‘gishtërinj betoni’ pasi ka hequr shumë nga lulet e bukura disa prej të cilave ishin mbjellë nga Jackie Kennedy që në vitet 1960-të, si dhe pemët e qershive që janë çrrënjosur dhe zëvendësuar me pllaka betoni e shkurre”, shkruante ai.

Kopshti jashtë Zyrës Ovale ka qenë jashtë vëmendjes që prej vitit 1913 deri në ardhjen e adminsitratës Kennedy.

Ndërsa iniciativa e fundit e Melanias edhe pse me qëllime pozitive nuk i “ndezi” rrjetet sociale ku prej disave krahasohej me një varrezë. Disa nga reagimet jane pjese e galerise …

x