Merdarë: Pritjet deri në 40 minuta; Vërmicë: Kolona deri 150 metra

31.08.2021 08:59

Merdarë: Pritjet deri në 40 minuta; Vërmicë: Kolona deri 150 metra

Qytetarët që kanë kaluar nëpër pikat kufitare mëngjesin e kësaj së marte, pothuajse kanë kaluar pa pritje të gjata.

Vetëm Në Merdarë dhe në Vërmicë ka pasur kolona, që ka qenë deri në 150 metra.

Në Merdarë pritjet në dalje kanë qenë deri në 40 minuta, ndërkaq në Vërmicë deri në 25.

Pritjet nëpër pikat tjera, qoftë në hyrje apo në dalje, janë deri në pesë minuta.

Kjo është gjendja në secilën pikëkalim kufitar:

x