Mezi arrin të qëndrojë në këmbë gjatë kurorëzimit, ia teproi me alkool një natë më parë (VIDEO)

11.08.2021 08:20

Mezi arrin të qëndrojë në këmbë gjatë kurorëzimit, ia teproi me alkool një natë më parë (VIDEO)

Videoja e ceremonisë së një martesë në Rusi po bën bujë në tërë botën.

Në fakt dhëndri në video shihet që kishte probleme dhe mezi arrinte të qëndronte në këmbë – derisa kumbari e asistonte gjatë tërë ceremonisë.

Nga përshkrimi i videos, është mësuar se dhëndri ia kishte tepruar me alkool në ahengun e organizuar me rastin e natës së tij të fundit si beqar.

Por pavarësisht që trupi e kishte “tradhtuar”, duket se mendjen e kishte të kthjellët dhe kështu arriti me sukses të kurorëzohet. 

@lordofelfs76

Свадьба пошла не по плану Как не надо проводить мальчишник #свадьба #бухойжених #бухой #пранк

♬ Ya v momente - Dzharakhov & Markul

x