Momenti drithërues kur një ‘guximtar’ kërcen nga njëra çati në tjetrën, duke ‘sfiduar lartësinë’ (VIDEO)

05.12.2021 20:14

Momenti drithërues kur një ‘guximtar’ kërcen nga njëra çati në tjetrën, duke ‘sfiduar lartësinë’ (VIDEO)

Instinkti i parë i shumicës së njerëzve kur shikojnë një hendek prej 5 metrash me një lartësi prej 12 metrash nuk është se mendojnë se “mund ta kërcej atë”.

Por për një guximtar të shtunën, ishte pikërisht ajo që mendonte – dhe e bëri, shkruajnë mediat e huaja.

Në një video të filmuar nga shikuesit nga një kat i lartë, burri shkon drejt skajit të ndërtesës në Gold Coast të Australisë.

Më pas ai përpiqet të gjykojë se sa larg duhet të kërcejë dhe sa lartësi duhet të bëjë.

‘Oh, Zoti im’ dhe tjetri duke thënë ‘Ai ia doli!’ – janë dy zëra nga pas kamerës që u dëgjuan.

x