MSH lëshon njoftim të rëndësishëm për orarin e vaksinimit në ditët e ardhshme

11.05.2021 20:35

MSH lëshon njoftim të rëndësishëm për orarin e vaksinimit në ditët e ardhshme

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës ka publikuar orarin e vaksinimit si dhe kategoritë që do marrin vaksinën kundër COVID-19 gjatë së mërkurës, premtes dhe të shtunës.

Orari i vaksinimit kundër COVID-19

E mërkurë, 12 maj (08:00-19:30)

Personat e moshës mbi 65 vjeç, (me prioritet personat e regjistruar ne e-kosova)

Rajoni i Prishtinës: Prishtina, Podujeva, Obiliqi, Fushë-Kosova, Drenasi, Lipjani

(Salla “1 Tetori”, Prishtinë)

E premte, 14 maj: (08:00-19:30)

Personat e moshës mbi 65 vjeç (me prioritet personat e regjistruar ne e-kosova)

Prishtina (Salla “1Tetori”, Prishtinë)

Të gjitha komunat: Në QKMF

E shtunë, 15 maj:  (08:00-19:30)

Personat e moshës mbi 65 vjeç, me prioritet personat e regjistruar ne e-kosova

Prishtina  (Salla “1Tetori”, Prishtinë)

Të gjitha komunat: Në QKMF.

x