Ndodh edhe kjo, Fifi puthet në buzë me njërën nga banoret në “Big Brother VIP”

22.10.2021 19:38

Ndodh edhe kjo, Fifi puthet në buzë me njërën nga banoret në “Big Brother VIP”

Kjo ka ndodhur sot.

Gjatë qëndrimit në shtëpi, gjërat veçse po bëhen më interesante mes banorëve.

Krahas, diskutimeve dhe debateve të ashpra shpesh po ndodhin edhe situata komike dhe intersante.

Ndërkohë, sot ka ndodhur një veprim jo edhe i pritur nga Paloma dhe Fifi të cilat janë  puthur në buzë.

x