Nëna 45-vjeçare vazhdimisht përzihet me vajzën e saj për shkak të pamjes së saj rinore, e dini cila është nëna?

15.06.2021 19:54

Nëna 45-vjeçare vazhdimisht përzihet me vajzën e saj për shkak të pamjes së saj rinore, e dini cila është nëna?

Të gjithë po plakemi, por nganjëherë duket sikur disa njerëz e sfidojnë kohën dhe duken më të rinj pavarësisht viteve të kaluara, dhe shembulli më i mirë i kësaj është nëna Lisa Gulyaewajeva, e cila tronditi internetin me pamjen e saj në moshën 46 vjeç.

24-vjeçarja Lisa u pyet nga shoqëruesit e saj me kë ishte, sepse ajo ishte e bukur, dhe ajo iu përgjigj atyre me një video në të cilën tregonte nënën e saj.

“Të gjithë më pyesin se si është të dukesh kaq e re, por shiko më parë mamanë time”, shkroi ajo.

@liza_gulyaewa

thanks mum for good genetics ♥️ #fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

x