Nis festa edhe në Zvicër, kualifikohen zyrtarisht pas sfidave të sotme

21.06.2021 23:17

Nis festa edhe në Zvicër, kualifikohen zyrtarisht pas sfidave të sotme

Zvicra ka siguruar zyrtarisht kualifikimin për në fazën tjetër mbrëmjen e sotme. Nga vendet e treta helvetët për momentin zënë vendin e parë. Ukraina dhe Finlanda që kanë zhvilluar ndeshjet e tyre, renditen poshtë saj me 3 pikë.

Zvicra ndërkohë ka 4 pikë dhe tashmë mund të nisë festën, teksa fitorja 3-1 ndaj Turqisë ishte e mjaftueshme për të siguruar kualifikimin.

x