Një grua në Kaliforni ishte mbërthyer në një hapësirë prej 20 centimetrash, ekipet e shpëtimit thyen murin për ta nxjerrë nga aty

14.07.2021 22:15

Një grua në Kaliforni ishte mbërthyer në një hapësirë prej 20 centimetrash, ekipet e shpëtimit thyen murin për ta nxjerrë nga aty

Një grua e zhveshur e mbërthyer në një hapësirë prej 20 centimetrash midis dy ndërtesave tregtare u lirua pas një misioni shpëtimi më shumë se dy orë.

Sipas mediave të huaja, gruaja ishte futur midis mureve të dy dyqaneve automjetesh të vendosura në Bulevardin N. Harbor në Santa Ana, Kaliforni.

Si pasojë, zjarrfikësit u thirrën në vendin e ngjarjes rreth orës 2 të së martës pasi punëtorët aty pranë dëgjuan gruan duke thirrur për ndihmë.

“Ne kemi dëgjuar një zonjë në pjesën e pasme, prapa dyqanit tonë, duke bërtitur, duke bërtitur, duke bërtitur”, ka thënë njëri pronar i dyqanit shtypit të lajmeve.

“Ne i thirrëm policët dhe policët hynë dhe hipën në çati dhe shikuan midis dy mureve, duke parë se ajo ishte e zhveshur”.

 

x