Një kamariere tregon “mesazhin e neveritshëm” që një klient i la asaj, bashkë me bakshishin prej 1.000 dollarësh

06.09.2021 11:50

Një kamariere tregon “mesazhin e neveritshëm” që një klient i la asaj, bashkë me bakshishin prej 1.000 dollarësh

Një kamariere ka ndarë një fotografi në rrjetet sociale në të cilat ajo ka treguar mesazhin që i kishte lënë një klient, si dhe bakshishin prej 1,000 dollarësh.

Siç shpjegoi ajo, ajo i dha blerësit një faturë në vlerë prej 129 dollarë dhe u befasua shumë kur pa që burri kishte lënë një shumë më të madhe parash, si bakshish.

Megjithatë, kur ajo hodhi një vështrim më të afërt në faturë, ajo kishte diçka për të parë.

Një mesazh “shumë shqetësues dhe i papërshtatshëm” ishte shkruar mbi të.

“Thithkat e bukura, princeshë, më telefononi”, shkroi ai pranë numrit të tij të telefonit.

Ky veprim i tij ka nxitur edhe reagime të shumta në rrjetet sociale, shumica negative.

x