Një lidhje dashurie nga seriali “Friends” po bëhet realitet!

11.08.2021 12:30

Një lidhje dashurie nga seriali “Friends” po bëhet realitet!

Është raportuar se Jennifer Aniston dhe David Schwimmer janë në lidhje dashurie.

Aktorët e serialit “Friends” kanë rrëfyer hapur ndjenjat e tyre sekrete në “Friends: The Reunion”.

Tani, Rachel Green dhe Ross Geller po qojnë marrëdhënien e tyre në një tjetër nivel!

“Pas ribashkimit, u bë e qartë se e kaluara solli tek ndjenja dhe kimi që ishte gjithnjë aty”, tha një burim për Closer. “Ata filluan të mbanin kontakte dhe muajin e kaluar David udhëtoi nga New York për të në Los Angeles që të vizitoje Jennifer”.

x