Nuk ndalet Gold AG, publikon një foto tjetër duke u falur në Rrugën e Kombit

22.08.2021 15:01

Nuk ndalet Gold AG, publikon një foto tjetër duke u falur në Rrugën e Kombit

Reperi i njohur shqiptar, Gold AG, e ka vënë shumë herë në dukje se është një mysliman i devotshëm.

Ai i praktikon të gjitha ritet fetare, teksa kujdeset që edhe të falë pesë vaktet brenda ditës. Edhe nëse në ndonjë nga vaktet, atë e zë rruga për dikun – ai do të ndalet dhe ta kryejë se s’bën ritin fetar.

Këtë gjë e ka dëshmuar një fotografi e publikuar nga një mik i reperit në rrjetet sociale, ku Gold AG shihet teksa ka ndalur veturën e tij në Rrugën e Kombit, për të falur namazin.

Pas kishte reagime të shumta lidhur me këtë foto, reperi ka shpërndarë edhe një foto tjetër, nga një kënd tjetër e ku shihet duke u falur në Rrugën e Kombit.

x